Airgun Hunting Center Cyprus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Σας καλωσορίζουμε στο κόσμο της Γερμανικής εταιρίας BALLISTOL - KLEVER.

Η πήρα δεκαετιών και εξειδικευμένων πειραμάτων και εφαρμογών κατέστησε αυτή την εταιρία κολοσσό, να είναι σήμερα από της πρώτες εταιρίες ανά το παγκόσμιο παραγωγής και διάθεσης λιπαντικών για όπλα και μηχανήματα αλλά και πολλά άλλα είδη για προστασία ανθρώπων και ζώων με φυσικό αιθέριο ορυκτέλαιο ελεγμένα ιατρικός τα οποία χρησιμοποιούν και σε νοσοκομεία. Ακόμα στην μεγάλη γκάμα προϊόντων υπάρχουν υλικά καθάρσεως και συντήρησης που κάνουν μεταλλικές και ξύλινες επιφάνειες να φαίνονται σαν καινούριες και μειώνουν στο ελάχιστο την τριβή και θερμοκρασία σε κινούμενα μέρη.

 Η Ballistol - Klever με τα προϊόντα της αποτίνετε σε ένα ευρύ φάσμα από επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες και στον καθένα που τον ενδιαφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα με πολύ χαμηλό κόστος να διαρκεί περισσότερο από άλλα παρόμοιου τύπου προϊόντα αυτό αποδειγμένο από επαγγελματίες.

Είναι προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από οπλουργούς, μηχανικούς, μηχανουργία, σε καταστήματα πώλησης συναφών υλικών, το σπίτι, το αυτοκίνητο... Δικής μας αντιπροσωπίας και στέλνουμε Παγκύπρια.

       ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ BALLISTOL - KLEVER.

 

 

Universal Oil.  8.50 / 200 ML

Το λάδι για όλες τις χρίσεις. Για μέταλλα, ξύλο, δέρμα, καουτσούκ, τρίχωμα ζώων. Ιδανικό για χειροτεχνία, τη βιομηχανία, τη γεωργία, οικιακά, κηπουρική, τα οχήματα, το ψάρεμα, το κυνήγι και τη σκοποβολή.

 

 

 

 

 

 

USTA Garage-Oil  8.50 / 200 ML

USTA Rust-Killer εξαφανίζει την σκουριά, διατηρεί την επιφάνια λεία, μεταφέρετε και στις μικρότερες σχισμές, απομακρύνει το νερό, δρα ενάντια στην υγρασία, αξιόπιστη προστασία από την υγρασία, επαναφέρει το χρώμα του μετάλλου.

Είναι ένα υψηλής ποιότητος λάδι χωρίς σιλικόνη, χλώριο, υδρογονάνθρακες, μένη στην επιφάνια σαν μανδύας προστασίας από υγρασίες και σκόνη. Δεν πρέπει να λίπη από συνεργεία αυτοκινήτων, μηχανών, ποδηλάτων και ότι έχει σχέση με μέταλλο.

 

 

 

Gunex Gun Oil.           / 200 ML

Το τέλειο λάδι για τη μακροπρόθεσμη διατήρηση των μεταλλικών μερών του όπλου από υγρασία και σκόνη. Δουλεύει σε ακραίες συνθήκες από -50c έως + 100c θερμοκρασία. Διεισδύει σε τριχοειδείς ρωγμές, καθαρίζει κα διατηρεί επιφάνειες λείες, κινούμενα εξαρτήματα, δεν γίνονται κολλώδες. Είναι απαλλαγμένο από σιλικόνη, χλωριωμένων υδρογονανθράκων.

 

 

 

Ropla Cold Degreaser   5.00 / 50 ML

Δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτό, αν σας αρέσει το όπλο σας να είναι πάντα καθαρό και συντηρημένο. Αποτελείται από λάδι και γράσο 100%. Απλώνει στο μέταλλο ένα μανδύα προστασίας από υγρασίες, σκόνες και άλατα. Προστατεύει τα κινούμενα μέρη και διατηρεί χαμηλή τη θερμοκρασία τριβής.

 

 

 

Klever Quickbrowning.            / 50 ML

Για χρίση από επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Κάνει θαύματα στα εξωτερικά μέρη του όπλου όπου υπάρχουν σκουριές τις απομακρύνει αφήνει και μαύρο χρώμα του μετάλλου. Αφού το αλείψετε στο μέταλλο το αφήνετε για 4 λεπτά, μετά το σκουπίζετε με νερό και μαλακό πανί και βάζετε λάδι όπλου Ballistol  και το όπλο έγινε καινούριο. Έτσι απλά γρήγορα και οικονομικά.

 

 

 

Robla Black Powder Solvent.           / 100 ML

Ιδανικό για τις κάνες των όπλων κυνηγετικών και όλων των πυροβόλων.

Αφαιρεί υπολείμματα πυρίτιδας, αιθάλη και σκουριά. Επίσης καθαρίζει πετρέλαιο και σωματίδια άνθρακα που κολλάνε στο μέταλλο. Συνιστάται για τον καθαρισμό των συστημάτων με φυσίγγιο, πιστόλια, περίστροφα που είναι ευαίσθητα στα υπολείμματα πυρίτιδας, άνθρακα και σκόνης. Το όπλο σας θα λειτουργεί εύρυθμα όποτε το χρειαστείτε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaseline Gun grease  6.00 / 65 ML

Γράσο για της μεταλλικές επιφάνειες εσωτερικά και εξωτερικά στα σημεία τριβής και όπου υπάρχουν κινούμενα μέρη σε μηχανισμούς όπλων αλείφουμε με το χέρι ή με βαμβάκι αυτιών και το αφήνουμε. Στα αεροβόλα για λίπανση εμβόλων συμπίεσης.

 

 

 

 

 

 

BALSIN Stock Oil  6.00 / 65 ML

Άχρωμο Κοκκινωπό Σκούρο Καφέ

Ιδανικά λάδια καθαριότητας, προστασίας και φρεσκάδας στο κοντάκι του όπλου. Απωθεί από το ξύλο νερό, σκόνη και ιδρώτα. Το προστατεύει από τη σκόνη, νερό, και μύκητες. Αναζωογονεί και δείχνει έντονα τις γραμμές του ξύλου και του δίνη ξεχωριστή μεταξένια λάμψη σαν καινούριο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BALLISTOL Stichfrei Animal 
protection against horse flies and mosquitos 
30.00 / 600 ML

Ένα καταπληκτικό προϊόν της εταιρίας για προστασία του τριχώματος ζώων. Με ιδικούς ιατρικούς όρους η σύνθεση του δερματολογικά ελεγμένο. Καταπολεμά ενοχλητικά κουνούπια, μύγες, αλογόμυγες, ακάρεα, και όλα τα έντομα. Εκτός αυτού το τρίχωμα θα είναι μαλακό και το διατηρεί λαμπερό.

Εφαρμογή. Ψεκάστε πάνω στο τρίχωμα του ζώου παντού από απόσταση 20 εκατοστών. Αυτό γίνετε τρις φορές τη βδομάδα και είναι κατάλληλο και για ευαίσθητα ζώα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kamofix (stove, oven and grill cleaner)            / 50 ML

Το Kamofix είναι το άμεσο καθαριστικό που πρέπει να βρίσκετε σε κάθε κουζίνα. Για γρήγορο και υγιεινό καθάρισμα. Καθαρίζει υπολείμματα λαδιών, νικοτίνης, κεριού και φαγητών από φούρνους, γραδέλλες ,  μεταλλικά οικιακά σκεύη, κεραμικές εστίες, φούρνους μικροκυμάτων γρήγορα και εύκολα.

 Δεν είναι κατάλληλο για χρήση σε βαμμένες ή βερνικωμένες επιφάνειες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEO-BALLISTOL Remedy Home            / 50 ML

Ένα φανταστικό ιατρικό προϊόν αποτελείται από φυσικά συστατικά και ιατρικά καθαρό λευκό ορυκτέλαιο. Στην ίδια σύνθεση όπως πριν από 70 χρόνια. Αναζωογονεί το δέρμα κάνοντας το απαλό και εύπλαστο. Πολλά νοσοκομεία το χρησιμοποιούν για την πρόσληψη των κατακλίσεων με ασθενείς που μένουν για πολύ χρόνο στο κρεβάτι. Στα πόδια προλαμβάνει το σχηματισμό φυσαλίδων, πληγές στο σώμα, απολυμαντική δράση, ταχεία επούλωση πληγών και φουσκώματος, τσιμπήματα από έντομα και προωθεί αποτελεσματικά την κυκλοφορία στο δέρμα και τους μυς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stichfrei   3.00 / 10 ML

Το εντομοαπωθητικό που σας προστατεύει μέχρι έξι ώρες από τα ενοχλητικά τσιμπήματα εντόμων όπως σκνίπες, μύγες, αλογόμυγες, κουνούπια. Απλά ψεκάστε στο δέρμα σας και ξεχάστε τα ενοχλητικά έντομα που χαλούν την διάθεση σας. Έχει ελεχθεί και είναι τοξικολογικές αβλαβές αφού περιέχει φυτικά έλαια με ευχάριστη οσμή, φροντίζει και προστατεύει το δέρμα από αφυδάτωση και από ηλιακά εγκαύματα. Χρησιμοποιείτε στα δάση της Φιλανδίας, στην Αφρική, και σε τροπικές περιοχές. Ιδανικό για κυνηγούς, ψαράδες, κατασκηνώσεις, και για όσους βρίσκονται στο ύπαιθρο.